Saturday, September 5, 2009

ÕOV-l on nüüd oma blogi :)

Kolmapäeval toimus selle õppeaasta esimene õpilasomavalitsuse koosolek, kus tulime mõttele luua meile blogi, et kõik oleks meie tegevusega kursis. Kirjutama hakkavad siia kõik ÕOV liikmed ehk siis Mariliis, Eliis, Liis, Kaili ja Maris ning kindlasti ei kirjuta me ainult koosolekutest, vaid ka muust huvitavast, mis koolis toimub.

Kuna kool alles algas ja mingisuguseid probleeme veel tekkinud pole, oli blogi loomine koosolekul põhiteemaks. Samuti rääkisime 10. septembril toimuvast preemiareisist ning tegime ettepaneku liituda Võrumaa Õpilasesinduste Liiduga. Tänaseks oleme juba selle liidu täieõiguslikud liikmed.

4.-5. septembril käisime Eliisiga Võrumaa Õpilasesinduste Liidu laagris Kurgjärvel. Seal toimus päris mitu loengut ning saime infot õpilasesinduste liidu töö kohta. Nagu kooliski, ei olnud esimesel koosolekul arutlemiseks väga palju teemasid. Leppisime kokku järgmise koosoleku aja ning järgmisel koosolekul arutame juba seds, kellest saab liidu esimees ning missugused üritused sel õppeaastal plaanis on. Õhtul mängisime sportlikke- ning seltskonnamänge, mille käigus suutsin ma enda nina veriseks kukkuda. See laager ei lähe kindlasti kellelgi veel nii pea meelest ;)


- Mariliis

1 comment:

  1. Ootan huviga järge teie tegemistele. Ja uusi kirjutisi ka.

    ReplyDelete